Nyanlæg

Nyanlæg af hele haveanlæg og vedligeholdelse

Selv mellem husene i byens gader er der rig mulighed for et levende grønt miljø.

Gør for eksempel den aflukkede gård til beboernes hyggelige rum til rekreation og afslapning, hvor børnene også får mulighed for at slå deres folder.

Hos Anlægsgartner Jon Kjærsgård løser vi alle former for nyanlæg i Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing Skjern og omegn.

Vi udfører alt fra nyanlæg af hele haveanlæg til pleje af eksisterende bede og græsarealer.

Med krydderurter og frugttræer kan I få beplantninger, der ikke bare pynter, men som også giver et lille udbytte til stor glæde for de børn og voksne, der bruger gården.​​

Få en serviceaftale med os

Med en serviceaftale om fast pleje og vedligeholdelse løser vi løbende opgaverne, som de kommer med årstidernes skiften.​ Kontakt os for en samtale om jeres behov.

Kontakt os og hør mere om nyanlæg

Ønsker du at høre mere om, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig i forbindelse med dit projekt omkring nyanlæg, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender opgavens størrelse og omegn.

Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 23 42 71 96, eller du kan skrive til vores e-mail mail@jk-anlaeg.dk.

Kontakt vores brolægger og hør mere om flisebelægning

Hvis du leder efter en alsidig brolægger, som kan udføre alt inden for belægnings- og flisearbejde, er vi den rette samarbejdspartner. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak om opgaven.

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 23 42 71 96 eller skrive en e-mail til mail@jk-anlaeg.dk for yderligere information om brolægning.​

Kontakt os i dag