Ny indkørsel

Ny indkørsel i beton, klinker, fliser og meget andet

​Skal du have lagt en ny indkørsel i områderne omkring Herning, Ikast og Brande? Så kan vi hos Anlægsgartner Jon Kjærsgård klare opgaven.

Vi lægger ny indkørsel i alle materialer

Vi har mange års erfaring inden for brolægning og kan blandt andet tilbyde lægning af indkørsel i mange forskellige materialer. Vi kan blandt andet anvende:

  • Fliser
  • Klinker
  • Granit
  • Skærver

Vi kan faktisk lægge din nye indkørsel i lige præcis de materialer, som du ønsker.

Er du i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, se pænt ud, eller mangler du blot inspiration til, hvordan en ny indkørsel kan se ud, tilbyder vi også gerne rådgivning og vejledning, så du får en flot, ny indkørsel, du kan være tilfreds med.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på flisearbejde

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle former for flisearbejde. Skal du have lagt nye fliser i din indkørsel, eller skal hele indkørslen laves om, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 23 42 71 96, eller du kan skrive til vores e-mail mail@jk-anlaeg.dk.​​

Kontakt vores brolægger og hør mere om flisebelægning

Hvis du leder efter en alsidig brolægger, som kan udføre alt inden for belægnings- og flisearbejde, er vi den rette samarbejdspartner. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak om opgaven.

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 23 42 71 96 eller skrive en e-mail til mail@jk-anlaeg.dk for yderligere information om brolægning.​

Kontakt os i dag