Beskæring

Har du brug for hjælp til beskæringen?

Hos JK Anlæg står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for en professionel hjælpende hånd til beskæringsarbejdet.

Hvad enten du behøver hjælp til beskæring af buskene i haven, fældning af træer eller noget helt tredje, kan vi med sikkerhed udføre et tilfredsstillende resultat.

Vi varetager beskæringsarbejde for både private husejere som erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Vi er beliggende i Herning, men udfører også opgaver i bl.a. Brande og Ikast.​

Professionel vejledning

Vi har lagt mange arbejdstimer i vores fag, hvilket har bidraget til vores store viden og ekspertise på området.

​​Hos os kan du altid forvente en professionel vejledning omkring projektet, hvor vi lytter til dine idéer, og arbejder ud fra dem.

Vi har styr på alle de gældende regler inden for ejendomsbeplantning, hvilket er din sikkerhed for, at opgaven overholder målene fra skel til den offentlige vej eller sti.

Lad os hjælpe dig med beskæring af buske og træer!

Har du brug for hjælp til beskæringen af buske eller træer? Eller ønsker du blot en uforpligtende snak omkring dit projekt? Så er du velkommen til at ringe på telefon (+45) 23 42 71 96 eller skrive på mail@jk-anlaeg.dk.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og krav, for på den måde at kunne udføre et resultat, du bliver til tilfreds med.

Kontakt vores brolægger og hør mere om flisebelægning

Hvis du leder efter en alsidig brolægger, som kan udføre alt inden for belægnings- og flisearbejde, er vi den rette samarbejdspartner. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak om opgaven.

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 23 42 71 96 eller skrive en e-mail til mail@jk-anlaeg.dk for yderligere information om brolægning.​

Kontakt os i dag