Havearbejde

Gartner tilbyder havehjælp i fast aftale eller til timepris

Hos Anlægsgartner Jon Kjærsgård tilbyder vi en serviceaftale om fast vedligeholdelse og pleje. Det er løsningen til jer, der bare ønsker at nyde havens glæder med duften, freden og fuglesangen, men som ikke har tiden eller overskuddet til havearbejde – det vil I hellere lade vores dygtige havemand om.

Havearbejde og vedligeholdelse af grønne områder

Med en fast aftale med os sikrer I jer, at haven og anlægget altid fremstår smuk og indbydende. Aftalen kan for eksempel bestå af følgende havearbejde:

  • Græsslåning
  • Brolægning
  • Kultivering
  • Gødskning
  • Snerydning
  • Fjernelse af løvfald

Står I med en enkelt opgave, løser vores gartner den effektivt og flot efter en fast timepris. Vi udfører havearbejde i villahaver, på sommerhusgrunde, i boligforeninger og i parker samt i firmahaver omkring Herning, Ikast og Brande

Kort sagt tager vi os godt af alle grønne områder.

Hvad koster en gartner?

Skal du have udført professionelt havearbejde af en dygtig og erfaren havemand, kan du med fordel kontakte os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på haveservice, som du kan høre meget mere om ved at ringe til os på telefon (+45) 23 42 71 96 eller skrive til vores e-mail mail@jk-anlaeg.dk.

Kontakt vores brolægger og hør mere om flisebelægning

Hvis du leder efter en alsidig brolægger, som kan udføre alt inden for belægnings- og flisearbejde, er vi den rette samarbejdspartner. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak om opgaven.

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 23 42 71 96 eller skrive en e-mail til mail@jk-anlaeg.dk for yderligere information om brolægning.​

Kontakt os i dag